Fysio Flow for alle - i Øster Vedsted er for begge køn i alle aldre

Der vil være opstart med en GRATIS prøvetime tirsdag den 7. januar kl. 19:00. Tilmelding til holdet er efter først til mølle princippet, da der kun er 20 pladser på holdet.
Der vil i første omgang være 1. hold á 8 uger. Træningen vil foregå samme tid i Øster Vedsted forsamlingshus hver tirsdag - afhængig af helligedage og evt. ferieperioder.
Prisen vil være Kr. 300,- pr. hold.

Fysio Flow er en ny aktivitet i Øster Vedsted Idrætsforening, der foregår i Øster Vedsted forsamlingshus i første omgang 8 tirsdage kl. 19:00 - 20.00 - første gang 7. jan 2020.
Fysio Flow er en træningsform udviklet i Danmark, der arbejder med kroppens bindevæv, med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem. Musklerne arbejder ikke alene, sener skal ikke strækkes alene. Det handler om at strække og bevæge hele kroppen dynamisk i lange bevægelser.
Træningen vil foregå over en time, hvor vi starter med at varme vævet op gennem små bløde bevægelser. Herefter arbejdes der med bevægelser i aktive, bløde, dynamiske stræk og mobilitetøvelser for hele kroppen. Afslutningsvis er der en kort afspænding, hvor vi arbejder med åndedrættet, mindful opmærksomhed og kroppens ro- og hvilesystem.