Fysio Flow for alle - i Øster Vedsted er for begge køn i alle aldre

Fysio Flow er en træningsform udviklet i Danmark, der arbejder med kroppens bindevæv, med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem. Musklerne arbejder ikke alene, sener skal ikke strækkes alene. Det handler om at strække og bevæge hele kroppen dynamisk i lange bevægelser.

Træningen vil foregå over en time, hvor vi starter med at varme vævet op gennem små bløde bevægelser. Herefter arbejdes der med bevægelser i aktive, bløde, dynamiske stræk og mobilitetøvelser for hele kroppen. Afslutningsvis er der en kort afspænding, hvor vi arbejder med åndedrættet, mindful opmærksomhed og kroppens ro- og hvilesystem.

· Tirsdage 19-20

Instruktør: Susanne Mathiasen

Prisen er Kr. 300,-. Arrangør: Øster Vedsted Idrætsforening.

Man er velkommen til en gratis prøvetime, dog skal man kontakte instruktøren, da vi har et max antal på holdene ifm. COVID 19.

Grundet COVID 19 skal man selv medbringe måtte, tæppe og evt. blok. Skulle man glemme dette, er der mulighed for at låne det, mod at man selv spritter det af efterfølgende. Der vil være håndsprit til alle deltagere i entreen, som bør benyttes inden træningen starter.