YOGA for alle - i Øster Vedsted er for alle niveauer og aldre.

Trænger du til at komme lidt ned i gear fra en hektisk hverdag og finde indre ro? Så kom med til Yoga for alle i Øster Vedsted, hvor vi sammen tager en pause fra hverdagen. Under Yogaen kommer du til at arbejde med din egen krop, finde ro og øve din smidighed, gennem praktiske øvelser.

Du vil helt konkret lære, hvordan du kan skabe ro og balance både fysisk og mentalt..

Du vil blive guidet igennem yogaøvelser, hvor du kommer til at arbejde med åndedrættet, din smidighed og din balance. Din krop vil helt sikkert blive udfordret, men Yoga er en individuel form, så du kan selv tilpasse din indsats til øvelsen.

Til slut vil du komme helt ned i gear via afspænding og guidet meditation. Så kom glad - det bliver helt sikkert sjovt (og godt for dig)!

Øster Vedsted idrætsforening tilbyder i efteråret 2022 to forskellige Yoga hold.

- Mandage kl. 18:00-19:00 - for alle uanset køn

- Mandage kl. 19:00-20:00 - KUN for mænd

Instruktør: Susanne Mathiasen

Prisen er Kr. 500,- pr. hold. Dog er det muligt at deltage fra gang til gang (drop in) mod betaling pr. gang kr. 50,00 på MobilePay.

ALLE har dog mulighed for én GRATIS prøvetime inden tilmelding.

Arrangør: Øster Vedsted Idrætsforening.

· Torsdage 19:15-20:15

Instruktør: Tina Fuglsang-Gram

Prisen er Kr. 300,- pr. hold. Arrangør: Øster Vedsted Idrætsforening.

Man er velkommen til en gratis prøvetime, dog skal man kontakte instruktøren, da vi har et max antal på holdene ifm. COVID 19.

Grundet COVID 19 skal man selv medbringe måtte, tæppe og evt. blok. Skulle man glemme dette, er der mulighed for at låne det, mod at man selv spritter det af efterfølgende. Der vil være håndsprit til alle deltagere i entreen, som bør benyttes inden træningen starter.